Flexibiliteit om aan uw wensen te voldoen

Wij bieden een gepersonaliseerde service op maat van de wensen van onze cliënten. Dat kan een memo met juridische verwijzingen zijn, een korte bevestiging via e-mail of een alternatieve opinie via de telefoon.

Met een groot team van gespecialiseerde HR-advocaten in zes verschillende kantoren in België zijn we aanwezig waar je ons nodig hebt. En als stichtend lid van Ius Laboris bieden we juridische HR-diensten aan voor grensoverschrijdende kwesties in alle belangrijke jurisdicties.

Creatieve denkers

Teamwerk en creativiteit zitten in ons DNA. Bij complexe problemen en nieuwe uitdagingen werken onze advocaten nauw samen om tot inventieve oplossingen te komen.

Door de handen in elkaar te slaan als partners en ons werk te benaderen met een open geest, bereiken we zoveel meer. Deze mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat we als eersten rechtbankbevelen verkregen in geval van staking. Verder heeft het ons ook tot pioniers gemaakt in de ontwikkeling en uitvoering van de formule-Claeys. Onze berekeningstools voor ontslagvergoedingen worden tot vandaag beschouwd als de referentie.

Een standpunt innemen

Werken met Claeys & Engels betekent dat je een echt antwoord krijgt op uw vraag en niet gewoon een samenvatting van de wet of een overzicht van juridische opinies.

We hanteren een pragmatische aanpak: indien je een korte memo met zakelijk advies nodig hebt, dan zullen wij jou dit bezorgen. Indien je jouw opties wenst te verkennen, dan zullen we samen met jou de zwaktes en sterktes van elk scenario bekijken.

Soms is het juiste advies niet het gewenste advies. Maar jouw belang staat voor ons voorop en dat betekent dat onze focus ligt op het geven van het juiste advies, niet enkel op het brengen van goed nieuws.

Wees gerust

Hoewel we niet actief deelnemen aan awards of wedstrijden, ontvangen we vanuit de industrie lofbetuigingen die onze expertise illustreren. Dat blijkt ook uit onze constante hoge rankings in onder meer Legal 500, Chambers, Who's Who, ... Toch zijn het de resultaten bij onze cliënten die het beste weergeven waarom Claeys & Engels de Belgische referentie is voor een geïntegreerde juridische HR-aanpak.

Door de combinatie van een groot cliëntenbestand met de gedeelde ervaringen van meer dan 80 advocaten kunnen we jou een onklopbare bron van kennis, ervaring en best practices op het gebied van HR aanbieden in een verscheidenheid van sectoren.

We staan aan jouw zijde bij moeilijke onderhandelingen en rechtszaken. De behandeling van alle juridische aspecten van HR is wat we doen en waar we het beste in zijn. We stellen al onze kennis en ervaring tot jouw dienst om echte resultaten te bereiken.

Elke dag verbeteren

Ervaring is belangrijk, maar niet voldoende. We blijven investeren in kennisontwikkeling en in onze managementsystemen. We verbeteren onze eigen opleiding dagelijks. We delen onze nieuwe inzichten met onze cliënten via diverse kanalen gaande van seminaries tot korte updates en teleconferenties.

We kijken zelfzeker naar de toekomst van onze juridische HR-praktijk. Het managen van mensen en werkkrachten is kritiek voor het succes van ondernemingen in de wereldeconomie. Tegelijkertijd wordt arbeidsrecht steeds complexer. Met onze collectieve, gespecialiseerde kennis kunnen we bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.