Claeys & Engels 2023 HR Beacon

Wij peilden naar jullie mening, inzichten, noden en de visie op het vlak van hr-beleid. Wat is er in 2022 veranderd? Wat zijn jullie belangrijkste bekommernissen? Wat zijn de plannen voor 2023?

Claeys & Engels rekruteert

Claeys & Engels heeft nieuwe vacatures voor verschillende profielen.

Podcasts

Beluister onze podcasts:

#ZigZagHR Brainpickings, een reeks podcasts/vodcasts waarbij Lesley Arens een gesprek voert met iemand die actief is in de uitgebreide wereld van HR. Eén keer per maand kruipt ze in het hoofd van één van de advocaten van Claeys & Engels. Deze reeks bestaat enkel in het Nederlands.

De bouche à oreille, een reeks podcasts van Claeys & Engels waarbij via interviews, expertise en reflecties aan bod komen om vragen te beantwoorden in alle materies die betrekking hebben op human resources. Deze reeks bestaat enkel in het Frans.

Privacy en informatieveiligheid

In 2020 behaalden we het ISO 27001:2017 certificaat waarmee we willen bewijzen dat informatieveiligheid niet enkel op papier belangrijk is voor ons maar dat we dit ook hebben laten nagaan door een onafhankelijke auditor.

We behaalden ook het ISO 27701:2019 certificaat. Voor het kantoor is het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze interne procedures voldoende garanties bieden zodat we veilig omgaan met persoonsgegevens.

Ter nagedachtenis van Thierry Claeys

Met grote droefheid melden de vennoten en counsels van Claeys & Engels het overlijden van onze founding father, bezieler en vriend Thierry Claeys. Hij was stichtend vennoot en Managing Partner van Claeys & Engels alsook drijvende kracht voor onze internationale praktijk Ius Laboris. We zijn en blijven Thierry bijzonder dankbaar voor alles wat hij voor ons en voor ons kantoor betekend heeft. Hij zal voor altijd een inspiratie voor ons blijven.