Sinds 10 november 2023 verwelkomt Claeys & Engels u graag in zijn nieuw kantoor op het volgende adres:

Claeys & Engels
Vorstlaan 25 – 8ste verdieping
1170 Brussel

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons nieuwe gebouw!

Het Claeys & Engels-team

Met de auto

Komende van Bergen of Charleroi

Komende van de snelweg E19 richting Brussel, neem afrit R0 richting "Ring-Est/Bruxelles Est/Waterloo". Neem de afrit N275 richting "Hoeilaart/Watermaal-Bosvoorde/Terhulpen". Ga rechtdoor op de N275 richting Watermaal-Bosvoorde. Sla rechtsaf naar “Philippe Dewolfsstraat”. Ga verder op “Middelbourgstraat” en sla rechtsaf naar “Place Léopold Wiener/R22”. Bij de rotonde ga rechtdoor op “Boulevard du Souverain”. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Komende van Namen of Luxemburg

Komende van de snelweg E411 richting Brussel, passeer het Léonard-kruispunt (richting Brussel). Neem na het Léonard-kruispunt de eerste afslag rechts (alle richtingen) vóór het Delta-viaduct. Ga rechtdoor op “Hermann-Debrouxlaan” en sla bij de verkeerslichten linksaf de “Vorstlaan” op. Rijd 900 meter door en sla linksaf de “Avenue Charle-Albert” op en vervolgens direct links de “Boulevard du Souverain” op. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Komende van Leuven, Luik of Duitsland

Komende van de snelwegen E314 of E40, volg de borden naar Brussel. Gebruik de middelste rijstrook om rechts te blijven op de kruising, ga dan verder op de E40 en volg "E411/E19/Gent/Antwerpen/Bergen/Namen/Charleroi/Luchthaven Zaventem". Neem op de linker rijstrook de afrit richting "E411/E19/Bergen/Namen/Charleroi" en voeg in op de R0. Neem op het knooppunt Léonard de rechterrijstrook en volg de E411 richting "Namen/Brussel/Luxemburg". Houd rechts aan op het kruispunt om op de E411 te komen. Neem de eerste afslag rechts (alle richtingen) voor het Delta-viaduct. Ga rechtdoor op “Hermann-Debrouxlaan” en sla bij de verkeerslichten linksaf de “Vorstlaan” op. Rijd 900 meter door en sla linksaf de “Avenue Charle-Albert” op en vervolgens direct links de “Boulevard du Souverain” op. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Antwerpen

Komende van de snelweg E19, aan het knooppunt Machelen, gebruik de 2 linkerrijstroken om de E40 te volgen richting "E411/Namen/Luik/Leuven/Brussel/Luchthaven Zaventem". Blijf op het kruispunt op de linkerrijstrook om op de R0 te blijven. Neem op het knooppunt Léonard de rechterrijstrook om de E411 te volgen richting "Namen/Brussel/Luxemburg Houd rechts aan op het kruispunt om op de E411 te komen. Neem de eerste afslag rechts (alle richtingen) voor het Delta-viaduct. Ga rechtdoor op “Hermann-Debrouxlaan” en sla bij de verkeerslichten linksaf de “Vorstlaan” op. Rijd 900 meter door en sla linksaf de “Avenue Charle-Albert” op en vervolgens direct links de “Boulevard du Souverain” op. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Komende van Kortrijk, Gent of Oostende via de E40

Komende van de snelweg E17, neem afrit E40. Aan afrit 17-Groot-Bijgaarden, gebruik de 3 rijstroken rechts om "E40/E19" te volgen richting "E411/Namen/Luik/Luchthaven Zaventem/Antwerpen/A12". Houd links aan bij de splitsing en volg de R0 om op de "E19/R0" te komen. Houd links aan bij de splitsing om verder te gaan naar de E40 en vervolgens de R0. Neem op het knooppunt Léonard de rechterrijstrook en volg de E411 richting "Namen/ Brussel/Luxemburg". Houd rechts aan op het kruispunt om op de E411 te komen. Neem de eerste afslag rechts (alle richtingen) voor het Delta-viaduct. Ga rechtdoor op “Hermann-Debrouxlaan” en sla bij de verkeerslichten linksaf de “Vorstlaan” op. Rijd 900 meter door en sla linksaf de “Avenue Charle-Albert” op en vervolgens direct links de “Boulevard du Souverain” op. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Met het openbaar vervoer

Claeys & Engels is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Metro - Lijn 5 - Halte "Demey”

Neem de zuidoostelijke richting, stap vervolgens door de voetgangerstunnel, steek de parking van Carrefour/Burger King over en sla linksaf naar de Vorstlaan. Steek bij de verkeerslichten rechts over en voeg in op het middeneiland. Neem tram 8 (halte “Oudergem-Shopping”) richting Louise. Stap uit aan de halte "Tenreuken". Uw bestemming is 250m verder (Vorstlaan 25).

Tram nr. 8 - Halte "Tenreuken”

Neem tram 8 en stap uit aan de halte “Tenreuken”. Uw bestemming is 250m verder (Vorstlaan 25).

Bus nr. 35 - Halte "Fauconnerie”

Neem de bus richting “Wiener” en stap uit aan de halte "Fauconnerie". Uw bestemming is 350m verder (Vorstlaan 25).

Met de fiets

Sla de straat “Tenreuken” in en neem de eerste afslag rechts. Ga rechtdoor en volg het bord met een fiets icoontje. Daar kan u makkelijk parkeren in de fietsenstalling (toegang via parking A).

Parkeren

Parkeren met de auto op de site

Parking B "Parking Indigo Royal Belge" is openbaar en toegankelijk voor alle bezoekers via Vorstlaan 25.

Vergeet niet uw ticket te valideren aan onze receptie op de 8ste verdieping.

Fietsparking

De fietsenstalling is te bereiken via parking A. Sla "Tenreuken" in en neem de eerste afslag rechts. Ga rechtdoor en volg het bord met een fiets icoontje. Daar kan u makkelijk parkeren in de fietsenstalling.